Cine l-a vizitat pe Ghiţă în Serbia?

Faptul că Sebastian Ghiţă era în Serbia a fost "un mare secret". Nu îl cunoşteau decât nişte angajaţi de la firmele sale, partenerii de afaceri etc. care l-au vizitat pe politicianul fugar. Plus şoferii care îi duceau la destinaţie pe vizitatorii lui Ghiţă.
Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Prins joi noaptea de poliţiştii sârbi după ce s-a legitimat cu acte false, Sebastian Ghiţă a fost vizitat în Serbia de mai mulţi cunoscuţi şi prieteni, nu doar de fratele său, Alexandru Ghiţă, au declarat pentru hotnews.ro surse apropiate anchetei.

Conform surselor, ar fi vorba de persoane foarte apropiate, inclusiv o femeie, angajaţi de la firmele sale, de la RTV, parteneri de afaceri, dar şi de şoferii care îi duceau pe toţi aceştia în Serbia, intrând de fiecare dată din terţe ţări pentru a nu atrage atenţia autorităţilor române.

"Nu e clar dacă Sebastian Ghiţă a uzat de actele false de cetăţean sloven pentru a intra şi ieşi din Serbia, dar cert este că toţi cei care-l vizitau alegeau rute ocolite pentru a ajunge la el", scrie hotnews, în articolul ce poate fi citit integral aici

Reamintim că fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost reţinut, în cursul nopţii de joi spre vineri, în Serbia, fiind acum în custodia poliţiei din Belgrad. În momentul în care a fost reţinut, Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său. Fostul deputat şi-a lăsat barbă şi se îmbrăca diferit, au susţinut surse apropiate anchetei.