Cioloş: Dacă noi am fost "Guvernul Zero", comparativ, Guvernele PSD-ALDE sunt câteva miliarde bune pe minus

Aşa-zisul "Guvern Zero" a fost mult peste cele trei Guverne conduse din umbră de preşedintele PSD Liviu Dragnea în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene, a remarcat fostul premier Dacian Cioloş.
Comisarul european pentru  agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş.
Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş. (Epoch Times România)

România are nevoie de profesionalism şi bun-simţ şi nu de politică de circ şi mici atât de specifică coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, a atras atenţia miercuri, pe pagina sa de socializare, fostul premier Dacian Cioloş.

"Comunicarea coaliţiei de guvernare este făcută de oameni agresivi şi cel mai adesea lipsiţi de bun-simţ. Oameni care trăiesc din scandal şi minciună. Oameni plătiţi să acopere adevărul cu mult, mult zgomot. Ei au reuşit să convingă o bună parte a românilor că Guvernul Cioloş a fost "zero" la absorbţia fondurilor europene şi mulţi i-au votat", a declarat Cioloş.

Fostul prim-ministru a arătat că, acum, după trei Guverne ale liderului PSD Liviu Dragnea, putem să comparăm cifrele pe un grafic clar făcut de o organizaţie independentă.

"Dacă noi am fost Guvernul zero atunci, comparativ, Guvernele PSD-ALDE sunt câteva miliarde bune pe minus. Şi asta nu numai la fonduri europene. 2016 a fost cel mai performant an, au intrat în ţară peste 7 miliarde de euro. Restul e minciună, propagandă, manipulare şi mult scandal. România are nevoie de profesionalism şi bun simţ şi nu de politică de circ şi mici atât de specifică coaliţiei de guvernare", a precizat Cioloş, adăugând poza de mai jos şi hashtag-ul #cifrenuminciuni.

foto
foto (Dacian Cioloş)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne