Cîţu: Comisia Europeană taxează prostia guvernelor Dragnea. Teodorovici, Dragnea, Vâlcov, Dăncilă trebuie să plece!

Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Senatorul PNL Florin Cîţu atrage atenţia, într-o postare pusă pe Facebook la o zi după ce Comisia Europeană a revizuit semnificativ în scădere creşterea economică a României, că forul european a cerut ieri guvernului Dragnea să elimine TVA defalcat. În aceste condiţii, Cîţu îi reaminteşte ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, că a promis că demisionează dacă se demonstrează că a făcut o greşeală, lucru care tocmai s-a întâmplat.

Faptul că CE a cerut renunţarea la split TVA arată ca introducerea respectivei măsuri a fost o eroare, consideră Cîţu, care mai susţine că această greşeală nu e unica ci ultima dintr-un lung şir. Aşadar, Teodorovici trebuie să plece şi nu doar el ci şi Dragnea, Vâlcov şi Dăncilă, consideră liberalul.

Redăm postarea senatorului

"Comisia Europeană taxează dur incompetenţa şi prostia guvernelor Dragnea.

CE a cerut ieri guvernului Dragnea să elimine TVA defalcat. O măsură a guvernului PSD ALDE pe care am contestat-o din primul moment. Am arătat că este o măsură care distruge economia şi mai ales care nu respectă legislaţia UE.

Acum CE confirmă ce am spus atunci şi cere României să o elimine. URGENT!

Pentru cei care au uitat.

Teodorovici spunea că pleacă acasă dacă se demonstrează că el a făcut o greşeală. Prezint doar câteva dar lista e foarte lungă:

- FSDI lege declarată în totalitate neconstituţională;
- scandalul pilonului II de pensii şi tâmpenia cu randamente la pilonul I unde există deficit;
- anunţ plafonare preţ gaze, retras proiect de lege plafonare preţ gaze;
- anunţ plafonare preţ combustibil, o ticăloşie care iar o să fie sancţionată de CE;
- TVA defalcat.

Şi urmează - deficitul bugetar peste 3%.

Bineînţeles că nu îşi va da demisia. Este "construit" după chipul şi asemănarea şefilor Dragnea/Vâlcov/Dăncilă.

Trebuie să plece toţi!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne