Cîţu: Dăncilă şi Teodorovici trebuie anchetaţi urgent. Viorica nu prinde primul tur dacă instituţiile statului îşi fac treaba

Mihai Fifor, Viorica Dancila si Eugen Teodorovici
Mihai Fifor, Viorica Dancila si Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Senatorul PNL Florin Cîţu atrage atenţia că în bugetul României pe 2019, acel buget pe care atât Teodorovici cât şi Dăncilă au refuzat să şi-l asume legal, a fost inclusă şi suma pentru creşterea participaţiei României la "banca ruşilor unde Orlando s-a numit guvernator în mai puţin de 24 de ore după întâlnirea cu Preşedintele rus al băncii". Ori, despre preşedintele Băncii Internaţionale de Investiţii, New York Times a scris că face parte dintr-o familie de spioni ruşi, scrie liberalul.

Potrivit lui Cîţu, acest lucru ar fi de fapt unul dintre motivele pentru care "Orlando şi Viorica" nu şi-au asumat bugetul. Senatorul mai anunţă că în câteva zile va face publice motivele pentru care Teodorovici şi Dăncilă trebuie anchetaţi urgent şi opinează că premierul Dăncilă nu va prinde primul tur al alegerilor prezidenţiale dacă instituţiile statului îşi fac treaba.

"Bugetul României pentru 2019 NU este asumat LEGAL de Orlando şi Viorica.

În buget a fost inclusă suma pentru creşterea participaţiei României la Banca ruşilor. Banca unde Orlando s-a numit guvernator în mai puţin de 24 de ore după întâlnirea cu Preşedintele rus al băncii. (un motiv pentru care amândoi au fugit de asumare)

Despre preşedintele rus al BII un articol în NYT spunea că face parte dintr-o familie de spioni ruşi în legătură directă cu Kremlinul.

Am prezentat aceste informaţii la momentul respectiv. Şi faptul că Orlando şi Viorica ÎNCALCĂ legea şi nu îşi asumă bugetul dar şi despre relaţia specială şi personală a lui Orlando cu Rusia.

Tăriceanu şi ALDE au VOTAT acel buget chiar dacă ştiau aceste lucruri. Acum ce or spune?

Urmează în câteva zile şi motivele pentru care Orlando şi Viorica trebuie ANCHETAŢI URGENT.

Viorica nu prinde primul tur dacă instituţiile statului îşi fac treaba. Vă garantez.

Va urma...

P.S. În buget este inclus şi ajutorul de stat pentru CEC Bank. După câteva luni Viorica şi Orlando cumpărau Banca Românească, deşi statul are CEC bank, cu bani din China. Şi aici este foarte interesant... are legătură cu companiile de pe lista neagră a partenerilor noştri strategici pe care Viorica şi Orlando o IGNORĂ", scrie, pe Facebook, Teodorovici.

(Florin Cîţu)