Cîţu: Dragnea, ai grijă ce-ţi doreşti! Nu arunca România în criză doar pentru că vrei să acoperi gaura la buget

Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD manipulează populaţia pentru a se obişnui cu preţurile care vor continua să crească, a acuzat miercuri, pe pagina sa de Facebook, senatorul Florin Cîţu.

"Preţurile continuă creşterea alarmantă şi în iunie. Mai mult, rata inflaţiei măsurată cu indicele armonizat (IAPC), cel care este relevant pentru comparaţia cu ţările UE şi pentru aderarea la zona euro, a continuat să crească. Exact cum au vrut Dragnea şi PSD. Faţă de iunie 2017 preţurile au crescut cu 5.4% (INS), în iunie 2018. Luna trecută scăderea salariilor nete plus rata inflaţiei a făcut ca salariile nete să scadă cu aproximativ 1%. Inflaţia este taxa pe care statul o impune asupra cetăţenilor săraci care trăiesc doar din salariu", a declarat Cîţu.

Senatorul crede că statul, mai ales astăzi condus de "Dragnea şi gaşca lui", doreşte o inflaţie cât mai mare.

"O inflaţie mare reduce puterea de cumpărare şi astfel frânează o economie supraîncălzită. Dar mult mai important pentru PSD, o inflaţie mare reduce valoarea banilor pe care statul îi returnează din împrumuturi şi "creşte" veniturile la buget. De aceea mesajele care vin de la Dragnea şi PSD despre inflaţie sunt :"este ok, nu a murit nimeni de o rată a inflaţiei de 6% sau 7%. Uitaţi-vă cât era în 2007!". Acesta este modul prin care PSD vă manipulează să vă obişnuiţi cu preţuri care vor continua să crească. Dar o inflaţie mare vine la pachet cu dobânzi mari, deprecierea mondei naţionale şi criză", a precizat Cîţu.

În finalul postării sale, liberalul i-a transmis un mesaj preşedintelui PSD: "Dragnea, ai grijă ce-ţi doreşti! Nu arunca România în criză doar pentru că vrei să acoperi gaura la buget cu inflaţie mare."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne