Cîţu: Viorica şi animalul ei de casă au intrat în PANICĂ! Orlando, peste puţin o să te plimbi de mână cu Liviu

Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, a afirmat joi, pe pagina sa de Facebook, că premierul Viorica Dăncilă şi subalternul său Eugen Teodorovici au secretizat prin hotărâre de Guvern toate documentele de la Ministerul Finanţelor Publice.

"Viorica obstrucţionează pe faţă justiţia!!! PSD se teme de puşcărie! Orlando a înţeles, după o săptămână, că sesizarea procuraturii în ceea ce mă priveşte a fost o capcană pentru el. După ce l-am anunţat că abia aştept ca împreună cu procurorul de caz să ne uităm prin secretele Ministerului Finanţelor Publice, curajosul ministru a înţeles că şi-a pus singur laţul de gât. Viorica şi animalul ei de casă au intrat în PANICĂ! Imediat au hotărât să facă SECRET de serviciu TOATE documentele de la MFP. Şi asta au aprobat ieri în şedinţă de guvern. Aşa speră ei că pot opri documentele pe care le primesc din MFP în legătură cu ilegalităţile comise de ei", a declarat Cîţu.

Liberalul arată ce efecte va avea această hotărâre de guvern:

- să ascundă urmele deplasării lui Orlando în Cuba şi faptul că nu a avut mandat aşa cum cerea legea pentru negocia ştergerea datoriei publice pe care Cuba o are către România - 1.5 miliarde dolari.

- să ascundă cheltuielile cu deplasările pentru capitalizarea diverselor bănci suspecte la care Orlando este guvernator.

- evident că cel mai important lucru pe care îl trec la secret este falsificarea execuţiei bugetare din 2018 dar şi a rectificării bugetarii bugetare din 2018 şi 2019.

- detaliile achiziţiei Banca Românească de EXIM BANK cu bani împrumutaţi din …ATENTIE MARE …CHINA …doar pe semnatura lui Teodorovici.

"V-am prins! Viorica şi Orlando, de ce vă este frică nu scăpaţi. Vă garantez! Îţi spun doar atât Orlando. Peste puţin o să te plimbi de mână cu Liviu într-o curte mică", a conchis Cîţu, postând imaginea de mai jos.

foto
foto

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne