Ciucu, provocare pentru Firea: Aveţi curajul să ne prezentăm împreună în faţa bucureştenilor?

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu o provoacă pe Gabriela Firea la o "dezbatere reală", în faţa bucureştenilor, pe tema celor 22 de companii municipale înfiinţate de primăriţa PSD a Capitalei.

"Îi lansez o provocare primarului Gabriela Firea! Dezbaterea privind înfiinţarea a 22 de companii municipale, deja căpătuite cu imensa sumă de 130 milioane de Euro, nu mai poate fi ţinută sub preş. Dacă este convinsă că are dreptate atunci să vină cu mine într-o dezbatere televizată în care să discutăm civilizat despre cele 22 de companii şi ce implică acestea. Din partea mea poate să aleagă data, ora şi televiziunea, poate fi şi Antena 3", a declarat Ciprian Ciucu.

În opinia consilierului PNL, o dezbatere reală va revela cine are dreptate, cine spune adevărul.

"Că aşa, cu interlocutor din afara primăriei, fie el şi pregătit, este uşor de manevrat discuţia spre sferturi de adevăr şi manipulări. Spuneţi doamnă primar, pe terenul dvs., cu armele dvs. (deţineţi competenţe de talk-show net superioare mie) aveţi curajul să ne prezentăm împreună în faţa bucureştenilor pentru ca ei să decidă cine minte şi cine spune adevărul?", a precizat Ciprian Ciucu.