Clujul se ridică! Mii de români, în stradă împotriva coaliţiei PSD-ALDE

Mii de cetăţeni protestează, la Cluj-Napoca, împotriva modificărilor aduse de coaliţia PSD-ALDE, ajutată de UDMR, Codului de procedură penală.
Protest
Protest

La Cluj Napoca are loc, marţi seară, un protest spontan împotriva coaliţiei PSD-ALDE, a doua zi după ce Codul de procedură penală a fost "mutilat" în Parlament cu ajutorul UDMR.

"Jos guvernul!", s-a auzit azi, încă o dată, în Piaţa Unirii din centrul oraşului Cluj-Napoca. Cu prieteni, familii, copii şi biciclete, clujenii s-au adunat în această seară, după o zi de muncă, pentru a protesta, în stradă, relatează actualdecluj.ro

"Demisia!", "Hoţii", "Libertate!", au strigat protestatarii, adunaţi lângă "Stâlpii împuşcaţi", loc simbolic al luptei anti-comuniste la Cluj.

"Oamenii ăştia sugerează sau că suntem plătiţi sau că ne face o plăcere extraordinară să ieşim în stradă să facem scandal. Eu am renunţat la o întâlnire cu profesori faini de-ai mei şi la o varză a la Cluj, fiecare dintre dvs a renunţat la planurile pe care le avea azi, a renunţat la normalitate, pentru că oamenii aceştia opresc o ţară în loc", spune unul dintre iniţiatorii evenimentului de pe Facebook, care a chemat oamenii în stradă.

"Suntem oameni normali, care avem job-urile noaste, familiile noastre. Facem ceea ce facem din dorinţa de a respecta nişte principii, nu pentru a fi plătiţi sau pentru că ne plictisim acasă", a declarat, la rândul său, unul dintre protestatari.

Protest
Protest (Dan Badila)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne