CNA dă undă verde în Bucureşti televiziunii Neptun TV înfiinţată de Mazăre

Radu Mazăre
Radu Mazăre (Sursa-Facebook)

Numărul televiziunilor care vor transmite în Bucureşti este în creştere. Neptun TV, televiziunea înfiinţată de baronul de Constanţa, Radu Mazăre, se extinde în Bucureşti ca urmare a licenţei obţinute de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Societatea Soţi Cable Neptun SRL din Constanţa a solicitat CNA-ului acordarea unei licenţe audiovizuale prin reţele de telecomunicaţii pentru televiziunea Neptun TV Bucureşti, precum şi autorizarea unui studio secundar al Neptun TV Constanţa, în Capitală, precum şi modificarea licenţelor (de satelit şi prin reţele terestre) ale Neptun TV Constanţa.

În şedinţa de joi, Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat cele trei solicitări ale Soţi Cable Neptun SRL, Monica Gubernat fiind singurul membru CNA care a votat împotriva acordării licenţei pentru Neptun TV Bucureşti.

La CNA a fost prezent joi şi Valeriu Mereuţă, administratorul şi directorul general al Soţi Cable Neptun, care a declarat că studioul de la Bucureşti "a fost gândit şi creat exclusiv pentru bucureşteni", potrivit Mediafax.

Conform informaţiilor directorului, Neptun TV Bucureşti va difuza cinci buletine informative pe zi, care nu sunt limitate numai la informaţii generale, precum şi alte evenimente care au loc în Bucureşti.

În prima fază, Neptun TV Bucureşti va avea o echipă formată din 30 de oameni.

Neptun TV a început să emită pe 29 iunie 1995, fiind înfiinţată de Radu Mazăre, actualul primar al oraşului Constanţa. Potrivit presei locale, Neptun TV ar fi controlată şi în prezent, indirect, de Radu Mazăre.