Cod Galben de vânt în Capitală şi în 12 judeţe din ţară

(photos.com)

În Bucureşti şi în 12 judeţe a fost emis Cod Galben de vânt, pentru sâmbătă după-amiază, fiind aşteptate rafale ce pot depăşi 65 de kilometri pe oră, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Judeţele în care va sufla vântul puternic sunt: Ilfov, Buzău, Ialomiţa, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Teleorman, Brăila, Olt, Vâlcea, Constanţa şi Tulcea.

În Constanţa şi Tulcea, codul galben este valabil până la ora 14.00, în Olt şi Vâlcea, până la 15.00, iar în Bucureşti, Ilfov, Buzău, Ialomiţa, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Teleorman şi Brăila, până la ora 16.00.

Meteorologii au atenţionat, vineri, că până duminică dimineaţă va ploua în cea mai mare parte a ţării, în Banat şi Oltenia cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15-20 l/mp, în zona montană, în Moldova şi local în Transilvania va ninge, iar vântul va atinge la rafală viteze de 70-80 de kilometri pe oră.

Dacă v-a plăcut acest articol, va invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură