Codrin Ştefănescu. De la lupta contra găurii negre la cea contra statului paralel

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Codrin Ştefănescu / Facebook)

Pe vremea când nu era în PSD ci în PC-ul lui Dan Voiculescu, şi înainte să se implice în lupta contra "statului paralel", Codrin Ştefănescu actual secretar general adjunct al partidului lui Dragnea protesta împotriva găurii negre care urma să absoarbă Terra, reaminteşte digi24.ro.

Astfel, în septembrie 2009, liderii PC, printre care şi Codrin Ştefănescu, au organizat un protest în faţa reprezentanţei Comisiei Europene în România prin care solicita stoparea experimentului LHC* al CERN – Organizaţia Europeană pentru Cercetări Nucleare.

Cu acea ocazie, Codrin Ştefănescu a explicat cum experimentul ştiinţific de mâine ar putea declanşa Apocalipsa.

“Din câte am înţeles eu, din ce am citit şi ce spun unii cercetători este că experimentul va eşua şi se va crea o gaură neagră. Oamenii de ştiinţă spun că, odată deschisă, această gaură neagră va absorbi tot ce este în jur şi nu va putea fi închisă. Aşa că se poate că întreg Pământul să fie înghiţit”, a explicat liderul PC. Ştefănescu susţine că acest gen de experimente nu ar trebui derulate pe Terra. El a oferit şi soluţia. “Să nu facă experimente până când nu au tehnologia de a ajunge pe Luna”, declara Codrin Ştefănescu, citat de Hotnews

Reamintim că acum, în calitate de secretar general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu este unul dintre cei mai înfocaţi "inamici" ai "statului paralel" şi fervent promotor al ideii de mitinguri care să dovedească forţa social-democraţilor. Nu demult, Ştefănescu voia un miting să se audă până pe Marte. Eventual şi la Bruxelles.

Mai amintim că înainte de a ajunge la PC-ul lui Voiculescu, Codrin Ştefănescu a trecut şi pe la PRM-ului lui Vadim Tudor, fiind chiar deputat din partea acestei formaţiuni în perioada 2000 - 2004.

*Large Hadron Collider este cel mai mare accelerator de particule. Construit sub forma unui tunel circular de 27 km, aşezat la 100 de metri sub pământ, dispozitivul viza obţinerea condiţiilor care au existat în primele secunde de după Big Bang, prin unificarea atomilor la viteze mari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne