Codrin Ştefănescu, după demiterea Guvernului Dăncilă: Vor urma zile negre pentru România!

Codrin Stefanescu
Codrin Stefanescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a reacţionat, joi, după trecerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă, afirmând că "vor urma zile negre pentru România" şi că, de fapt, pierzătorul în acest scenariu nu este PSD, ci întreaga ţară.

"Vor urma zile negre pentru România! O gaşcă flămândă aşteaptă să se înfrupte fără milă din tot ceea ce am construit în ultimii trei ani. Vor devora tot! Se vor sfăşia între ei pentru fiecare bucăţică din ceva. Astăzi nu PSD-ul a fost învins! România a fost! Iar noi trebuie să ne strângem forţele şi să ţinem piept acestui asalt uriaş. Ca să ştiţi ce ne aşteaptă!", a declarat Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Guvernul Dăncilă a picat după ce moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie a înregistrat 238 de voturi "pentru", cu 5 mai mult decât minimul necesar. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne