Codrin Ştefănescu: Ferească sfântu’! Habar n-am de ce vrea Ciolacu guvern de uniune naţională

Codrin Stefanescu
Codrin Stefanescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a reacţionat, vineri seara, la propunerea şefului său de partid Marcel Ciolacu pentru crearea unui guvern de uniune naţională, întrebându-se dacă uniunea ar trebui să aibă loc cu “prietenii” care au întors spatele social-democraţilor în vremuri grele.

„Habar n-am de ce vrea Ciolacu guvern de uniune naţională. Că mă tot întrebaţi asta şi n-am un răspuns. Să te uneşti cu cine? Cu Turcan? Cu Orban? Cu Tomac? Cu foştii aliaţi din ALDE care ne-au trântit guvernul? Şi ne-au trădat fără milă? Cu 'prietenii' care ne-au părăsit când ne era mai greu? Cu cei care de trei luni distrug tot ce am construit noi în trei ani? Ferească sfântu’ de aşa ceva!”, a precizat Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Remarcile acide ale fostului secretar general al PSD vin în contextul în care Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democraţilor a susţinut, vineri, via Facebook, că soluţia la „austeritatea, subdezvoltarea şi scăderea nivelului de trai al românilor” ar fi crearea unui „guvern de uniune naţională, cu un program clar definit” care să administreze ţara până la alegerile parlamentare din noiembrie.

„Moţiunea de cenzură pe care o vom depune este o moţiune serioasă şi vom face tot ce depinde de noi să treacă. Dacă va avea succes, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru deoarece pentru aceasta este nevoie de mai mult decât un nume, oricât de bun ar fi el! Experienţa guvernării PNL, fără un program de guvernare coerent, este suficientă. Vedem cu toţii şi, mai ales, simţim costurile neseriozităţii şi incapacităţii lor. Austeritate, subdezvoltare, scăderea nivelului de trai al românilor. Din aceste motive, soluţia este un guvern de uniune naţională, cu un program clar definit, care să administreze ţara până la alegerile parlamentare din noiembrie”, a explicat Ciolacu.

De asemenea, Marcel Ciolacu a afirmat că, în cazul în care primează interesul faţă de stabilitatea României şi faţă de români, atunci „preşedintele României are obligaţia de a desemna un prim-ministru al unui astfel de guvern”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne