Codrin, supărat pe colegii care susţin conducerea interimară a PSD: Se va alege praful de noi pe mâna voastră!

Codrin Şrefănescu şi Eugen Teodorovici
Codrin Şrefănescu şi Eugen Teodorovici

Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al PSD, a lansat, marţi, un nou atac la adresa conducerii interimare a partidului. Concret, Ştefănescu îl acuză pe Ciolacu că ar urma ordinele date de PNL şi colaborează cu liberalii la anularea tuturor celor asumate de PSD în programul pe care social-democraţii l-au avut pe vremea când erau la guvernare.

Reacţia lui Ştefănescu vine în contextul în care Parlamentul a decis, inclusiv cu votul PSD, că firmele cu acţionari ascunşi să nu mai poată obţine contracte pe bani publici.

„PNL i-a cerut public lui Ciolacu să 'se rupă de Liviu Dragnea'! Cererea a fost făcută pe un ton categoric şi a sunat a ordin! Iar Ciolacu a zis 'să trăiţi, servesc patria'! Şi de acum, toate cele asumate în programul nostru de guvernare şi votate de milioane de români, vor fi anulate! Aşa au apărut aberaţiile cu anularea cotei unice, desfiinţarea Secţiei Speciale, legea imbecilă cu acţiunile la purtător, susţinerea anti-româneascā a stării de alertă pe termen infinit”, a scris marţi Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea acuză că „PSD a fost acaparat de nişte băieţi”, iar Marcel Ciolacu „este reprezentantul şi servul lor oficial”.

Iar voi, dragi colegi muţi şi speriaţi din PSD, vă meritaţi soarta! Eu îl voi susţine pe Eugen Teodorovici în speranţa că ne vom recupera partidul. Sau se va alege praful de noi pe mâna voastră! Decideţi voi!”, a relansat Codrin Ştefănescu oferta lui Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanţe, de a veni la şefia partidului.