Constantin: Tăriceanu promovează oameni în funcţii după criterii de rudenie sau de prietenie

Daniel Constantin
Daniel Constantin (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu promovează anumiţi oameni în funcţii nu după competenţe, ci după alte criterii, de rudenii, de prietenie, a acuzat fostul său coleg Daniel Constantin, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Nu am şi nu voi mai avea niciodată vreo relaţie cu domnul Tăriceanu, pentru că ne separă foarte multe lucruri. Ştiţi cum se spune: Dă-i omului puterea ca să vezi cu adevărat cine este. Eu am avut o relaţie bună şi cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Dragnea înainte de a se prelua guvernarea. În momentul în care au început să controleze Guvernul, Parlamentul, s-au schimbat radical şi mi-am dat seama că ne separă principiile, iar eu plec la drum cu oameni care au principii. Acesta este motivul pentru care m-am separat de domnul Tăriceanu.

Eu nu pot să abandonez oameni, iar domnia sa nu are niciun regret, niciodată. Eu nu pot să promovez oameni care nu au calitate în anumite funcţii. Domnia sa îi promovează după alte criterii, de rudenii, de prietenie. Eu am plecat pe un alt drum şi sper să mă înconjur de oameni cu principii şi oameni de calitate", a declarat Daniel Constantin, citat de Agerpres.

Legat de fostul premier Victor Ponta, deputatul susţine că relaţia cu acesta rămâne una foarte bună.

"Referitor la drumul lui Victor Ponta de acum înainte, cred că dânsul trebuie să îşi anunţe viitorii paşi politici. Am, însă, speranţa că va face acest lucru foarte curând, probabil la începutul lunii septembrie. Pe de altă parte, ca prieten, mă bucur că a decis să continue activ cariera politică", a adăugat Daniel Constantin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne