Copil de 5 ani compune şi cântă la pian ca un profesionist (video)

Evan Le
Evan Le (captură video youtube)

Părinţii lui nu sunt fani ai muzicii şi nu au avut intenţia să-i dea lecţii de pian. Când Evan Le avea doi ani şi jumătate, i-au cumpărat un pian jucărie. Copilul a fost atât de atras de pian încât nu se putea despărţi de el şi nu înceta să se bucure de sunetele scoase de clapele pianului.

Văzând entuziasmul lui Evan pentru pianul jucărie, părinţii au făcut un pas în plus: i-au cumpărat unul electric. De atunci, instrumentul i-a aprins pasiunea şi talentul muzical. La 3 ani, Evan putea să interpreteze perfect melodiile cântecelor simple pentru copii pe care le auzea, fără să fi luat lecţii de pian. Astfel că, văzând talentul natural al fiului lor, părinţii s-au hotărât să-i găsească un profesor de pian.

Talentul muzical al lui Evan i-a uimit atât pe părinţi cât şi pe profesorul de pian. Deşi are doar 5 ani, poate citi şi înţelege o lucrare muzicală complicată. În plus, compune melodii pentru pian şi acordează singur instrumentul.

Ascultând muzica acestui copil minune, persoanele consideră că este interpretarea unui pianist profesionist. Cu toate că se află doar la începutul carierei sale muzicale, Evan interpretează melodiile ca un adevărat pianist profesionist cu o carieră de 10 sau 20 de ani în spate.