Crin Antonescu: Guvernul va fi condus de facto din Kiseleff, de la cabinetul 1 al PSD

Guvernul Sevil Shhaideh va fi condus de facto de la Kiseleff, de la cabinetul 1 al PSD, este de părere fostul preşedinte PNL Crin Antonescu.
Crin Antonescu, fost preşedinte PNL
Crin Antonescu, fost preşedinte PNL (Epoch Times România)

Noul guvern va fi condus din Kiseleff, de la cabinetul 1 al PSD. Prin nominalizarea lui Sevil Shhaideh, liderul PSD Liviu Dragnea a ţinut să dea o dovadă de "maximă forţă" în partid şi în spaţiul politic, a declarat miercuri seară, la Realitatea TV, fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu.

"Într-un partid cu atâtea personaje familiarizate cu marile demnităţi, e o numire surprinzătoare şi cred că această numire este atât de surprinzătoare, pentru că dl Dragnea a vrut să dea - şi în sensul acesta a reuşit - o dovadă de maximă forţă în interiorul partidului şi în spaţiul politic. Va fi un guvern condus de facto - asta ne şi spune domnul Dragnea - de la Kiseleff, de la cabinetul 1 al PSD.

Asta va alimenta comparaţiile răutăcioase, pentru că, după cum ştiţi, nici la comunişti, rareori, secretarul general al partidului era prim ministru, uneori niciodată. Primul ministru era un superfuncţionar al puterii, puterea era în altă parte. Dincolo de asta, dl Dragnea joacă un joc politic şi până acum îl joacă bine", a precizat Crin Antonescu, citat de Agerpres.

Legat de preşedintele PSD Liviu Dragnea, fostul lider al PNL consideră că acesta a "evoluat". "De la instaurarea domniei sale ca preşedinte şi până astăzi a fost o perioadă cu un parcurs remarcabil. Dragnea a jucat tare şi a jucat bine, din punct de vedere, evident, al intereselor sale politice".