Cristian Diaconescu îşi începe campania electorală la Cotroceni

Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu (Epoch Times România)

După ce înainte de alegerile europarlamentare a purtat tricou inscripţionat cu slogan electoral PMP, preşedintele Traian Băsescu îşi exprimă acum susţinerea pentru Cristian Diaconescu, candidatul partidului la cea mai înaltă funcţie în stat. Potrivit B1 TV, preşedintele a semnat luni, la Cotroceni, pentru candidatura fostului sau consilier la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

„A fost o întâlnire normală, am avut o serie de discuţii şi avem consultări. Mi-a făcut onoarea să-mi semneze lista pentru susţinerea candidaturii mele la prezidenţiale de anul acesta. I-am solicitat să-mi facă onoarea de a semna primul pe lista mea de susţinători pentru candidatura în alegerile prezidenţiale. A făcut-o, cu toate datele de rigoare, care trebuie consemnate”, a declarat Diaconescu pentru B1 TV, după întrevederea cu şeful statului.

Prezidenţiabilul PMP-ului a mai afirmat că programul său de ţară este "susţinut, sprijinit şi aparat de Traian Băsescu" şi a declarat că „partidele politice trebuie să îşi ia angajamente ferme pentru ţară, riscul de a reveni la un sistem post-sovietic este foarte mare”.

Reamintim că şeful statului, care, semnând pentru candidatura lui Diaconescu la preşedinţie a dat un semnal puternic pentru electorat, şi-a arătat în repetate rânduri, în spaţiul public susţinerea pentru fostul său consilier.

„Cristian Diaconescu este un bun cunoscător al politicii externe, nu poate fi o recomandare mai bună pentru a candida la funcţia de preşedinte şi în plus este un om a cărui onestitate nu poate fi pusă sub semnul întrebării. Aveţi cel mai legitim candidat pentru funcţia de preşedinte, candidat care are în spate un partid încă destul de mic. Dar un partid mic poate să continue să crească şi să dea un preşedinte mare”, afirma Traian Băsescu la Congresul Femeilor Populare din PMP.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne