Cristiano Ronaldo întâmpinat cu urale la gruparea din Serie A, Juventus Torino (video)

"Pentru mine Juventus este o nouă provocare în carieră. Vârsta îmi permite să joc în continuare, iubesc fotbalul şi vreau să reuşesc lucruri măreţe aici, la Torino." - Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo la prima apariţie în faţa fanilor de la noua sa echipă, Juventus Torino.
Cristiano Ronaldo la prima apariţie în faţa fanilor de la noua sa echipă, Juventus Torino. (Captură foto)

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial, luni seara, la noua sa echipă de club Juventus Torino - campioana Italiei, pentru care va îmbrăca tricoul cu numărul 7, el fiind achiziţionat de gruparea din Serie A pentru suma de 105 milioane de euro.

"Acum fac un nou pas În carieră. Nu vreau să stau în zona de confort, am nevoie de provocări şi sper ca totul va decurge ok. Trebuie să mă focusez pe ce urmează, sunt foarte concentrat. Voi încerca să arăt că sunt un jucător de top, o să muncesc mult. Sunt foarte ambiţios." a declarat lusitanul în vârstă de 33 de ani la conferinţa de presă organizată cu acest prilej.

Starul, care va evolua pentru "Bătrâna Doamnă" patru ani de zile, a fost aşteptat de sute de fani la Torino, care au venit să-i ureze bun venit, timp în care acesta a dat şi câteva autografe.

"Ronaldo, adu-ne Liga Campionilor", s-a auzit printre scandările entuziaştilor prezenţi la stadionul din Torino, acolo unde fotbalistul urma sa facă controlul medical.

"E un trofeu pe care toate cluburile şi-l doresc. Ştiu cât de mult înseamnă. Ne vom lupta să câştigăm Champions League. Dar nu doar pentru Champions League, ci şi pentru titlu în Serie A. Sper să pot ajuta clubul să îşi atingă obiectivele." a mai spus Ronaldo, care a câştigat de patru ori trofeul Ligii Campionilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport