Cristiano Ronaldo, transferat la gruparea torineză Juventus (video)

Starul lusitan în vârstă de 33 de ani părăseşte Real Madrid pentru suma de 105 milioane de euro, el urmând să evolueze în continuare pentru campioana Italiei, Juventus Torino, potrivit presei spaniole.
Starul portughez Cristiano Ronaldo.
Starul portughez Cristiano Ronaldo. (Getty Images)

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo părăseşte gruparea spaniolă Real Madrid după nouă ani de zile, acesta urmând să evolueze sub culorile alb-negre ale formaţiei din Serie A, Juventus Torino, anunţul fiind făcut de oficialii clubului din capitala Spaniei, , informează AFP.

"A fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Am un sentiment mare de recunoştinţă pentru acest club şi pentru acest oraş. Nu pot decât să mulţumesc tuturor pentru afecţiunea pe care am primit-o aici. Cu toate acestea, cred că am ajuns în momentul în care vreau să deschid o nouă etapă a vieţii mele şi pentru asta am cerut clubului să mă transfere. Îmi pare rău şi cer tuturor, în special suporterilor, să mă înţeleagă. [...] Mulţumesc tuturor şi, mai presus de toate, aşa cum am spus pentru prima dată pe stadionul nostru acum 9 ani, 'Hai Real Madrid!", a scris starul lusitan pe site-ul oficial al clubului madrilen.

Ronaldo s-a alăturat formaţiei din Primera Division în 2009, el fiind transferat atunci de la Manchester United. Distins de-a lungul timpului cu diferite premii internaţionale, portughezul este considerat în prezent unul dintre cei mai buni fotbalişti din toate timpurile.

În vârstă de 33 de ani, acesta a câştigat de două ori titlul în La Liga şi de patru ori trofeul Ligii Campionilor. Pe site-ul oficial al grupării de pe Santiago Bernabeu a fost postat un film cu cele mai frumoase momente din cariera acestuia, un mesaj de mulţumire pentru contribuţia adusă 'Albilor'.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport