CS Universitatea Craiova - Steaua Bucureşti 0-0

(DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

CS Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, 0-0, duminică, pe stadionul Extensiv, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.
Steaua a acuzat neacordarea a doua penalty-uri, unul în minutul 43, la un duel între Varela şi Brandan, şi al doilea în prelungiri, la un duel între Ţucudean şi Kay.
Campioana, care a avut avantaj numeric din minutul 50, când a fost eliminat ex-stelistul Brandan, a mai avut ocazii de gol prin Popa (30) şi Rusescu (71).
CS Universitatea a ajuns la 13 partide consecutive fără înfrângere în campionat. Echipa antrenată de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi este pe primul loc în topul invincibilităţii în cei 67 de ani de existenţă a echipei craiovene, după egalul cu Steaua.

Seria din actualul sezon a început cu o victorie acasă cu Oţelul Galaţi (1-0), a continuat cu succese în deplasare (2-0 cu Universitatea Cluj) şi acasă (1-0 cu ASA Tg. Mureş), au venit apoi egalurile cu Dinamo (1-1 la Bucureşti) şi acasă cu Concordia Chiajna (1-1).

A urmat o serie de cinci victorii consecutive, 3-2 cu FC Braşov (deplasare), 2-1 cu FC Botoşani (acasă), 3-1 cu CSMS Iaşi (deplasare), 2-0 cu Rapid şi 2-0 cu Ceahlăul Piatra Neamţ (ambele în Bănie). În ultimul meci din tur, CSU Craiova a remizat în deplasare cu CFR Cluj (0-0), iar în retur a debutat cu victoria de la Târgu Jiu (1-0), la care se adaugă egalul cu Steaua (0-0).