CSA Steaua şi CSU Poli Timişoara au cucerit Cupa României la floretă

Cupa României la floretă pe echipe, desfăşurată miercuri în Sala 'Ana Pascu' din Bucureşti, le-a avut ca învingătoare pe CSA Steaua Bucureşti, la feminin, respectiv CSU Poli Timişoara, la masculin.
(JACQUES DEMARTHON / AFP / Getty Images)

Sala ''Ana Pascu'' din Capitală a fost în această perioadă gazda Cupei României la floretă, competiţie la care au luat startul concurenţi de la opt cluburi.

Astfel, la feminin, Cupa României la floretă pe echipe a revenit clubului CSA Steaua.

În finala feminină, CSA Steaua1 (Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Andreea Maria Gheorghe, Anca Săveanu) a trecut de CSU Poli Timişoara1 (Ana Boldor, Anastasia Ceres, Teodora Sîrbu) cu scorul de 44-41.

Poziţia a treia a revenit celor de la CSU Poli Timişoara2 (Raluca Bleier, Ecaterina Gorobeţ, Alexandra Lazin, Petra Magyar) după ce au dispus de CSA Steaua2 cu 45-29.

În semifinale, CSA Steaua1 a învins pe CSA Steaua2 cu 45-29, iar CSU Poli Timişoara1 a fost mai bună decât CSU Poli Timişoara2 cu 45-27.

La masculin, premiul cel mare a revenit celor de la CSU Poli Timişoara.

CSU Poli Timişoara1 (Mihai Bărbînţă, Benjamin Bodo, Mihai Tănase, Eugeniu Vadaniuc) s-a impus la limită în faţa celor de la CSU Cluj (Radu Dărăban, Sebastian Flucuş, Vlad Poruşniuc, Gerard Tuzhanyi), scor final 45-44.

Finala mică a fost adjudecată destul de uşor de CSA Steaua (Alexandru Pîrva, Silviu Roşu, Vlad Roşu, Alexandru Sîrb), aceştia din urmă impunându-se cu 45-28 în faţa celor de la CSU Poli Timişoara2.

În semifinale, CSU Poli Timişoara1 a întrecut-o pe CSA Steaua cu 45-39, iar CSU Cluj s-a impus cu 45-31 în faţa echipei CSU Poli Timişoara2.

Titlurile la simplu au revenit Mălinei Călugăreanu (CSA Steaua Bucureşti), respectiv Radu Dărăban (CSU Cluj-Napoca).

Călugăreanu a învins-o în finală pe colega sa de club Maria Boldor, cu 15-13, în timp ce Radu Dărăban s-a impus în finală în faţa moldoveanului Mihai Tănase (CSU Poli Timişoara), cu 15-9.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport