Cum a fost jignit un protestatar care l-a criticat pe Daea: "Du-te, bă, m***le, de aici! Că îţi trag acum un picior în cap"

Petre Daea
Petre Daea (Florin Chirila/Epoch Times)

ERATĂ: Digi FM precizează că, în urma verificărilor, se confirmă că vocea a fost înregistrată înaintea începerii Conferinţei Judeţene a Organizaţiei PSD Mehedinţi, dar nu îi aparţine ministrului Petre Daea, aşa cum a fost relatat iniţial.

Este vorba despre un alt participant la şedinţa PSD, care îl jigneşte pe protestatar.

* * *

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a reacţionat violent la provocările unui protestatar, cu ocazia Conferinţei Judeţene a Organizaţiei PSD Mehedinţi, informează digifm.ro.

Daea a folosit un limbaj vulgar şi l-a ameninţat că „îi dă un picior un cap” pe cel care îi striga că va ajunge „lângă Dragnea”.

Protestatar: „Demisia, bă! Voi sunteţi o organizaţie mafiotă ce reprezintă un pericol pentru democraţie şi statul de drept! Huo! O să ajungi lângă Dragnea!”

Petre Daea: „Du-te, bă, m****le, de aici! Că îţi trag acum un picior în cap de mori!”

Puteţi asculta aici înregistrarea aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne