Cum a primit Firea vestea condamnării lui Dragnea: Eram lângă o icoană făcătoare de minuni

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Florin Chirilă / Epoch Times)

Primarul general al Capitalei a declarat joi, că a aflat că fostul său şef pe linie de partid Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în timp ce era într-o biserică, lângă o icoană făcătoare de minuni, relatează Digi24.ro.

Invitată la Marius Tucă Show, Firea a mai precizat că nu se aştepta la această decizie a instanţei pentru că "în folclorul politic se încetăţenise ideea că nu se va întâmpla nimic".

„Cum am primit ştirea? Mă aflam într-o biserică, eram lângă o icoană făcătoare de minuni şi aveam telefonul lângă mine şi primeam o mulţime de ştiri, de notificări. Nu îmi venea să cred. Niciodată, dar niciodată nu mă voi bucura dacă un om ajunge la puşcărie sau cade la pat”, a declarat Gabriela Firea.

„Sincer, nu mă aşteptam, deja în folclorul politic se încetăţenise ideea că nu se va întâmpla nimic, se vorbea că va fi hărţuit cu acel dosar şi nu va fi lăsat să candideze la prezidenţiale”, a mai precizat primarul General.

Reamintim că Firea era în relaţii tensionate cu Liviu Dragnea la momentul în care acesta a ajuns în spatele gratiilor după ce i-a cerut demisia de la şefia PSD. De altfel, Firea a fost lăsată fără funcţiile de conducere în partid, lucru care s-a dovedit ulterior că i-a fost benefic primăriţei, aceasta spălându-se pe mâini de orice responsabilitate pentru rezultatul foarte slab obţinut de PSD la europarlamentare în Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne