Cum să-ţi adormi bebeluşul în mai puţin de un minut (video)

Bebeluş
Bebeluş (Shutterstock)

Pentru mulţi părinţi, bebeluşii sunt nu doar o nesecată sursă de iubire şi bucurie ci şi motivul pentru care au cearcăne adânci sub ochi. Câte mămici şi tătici nu s-au plimbat, ore în şir, cu micuţul plângându-le în braţe, încercând să-l facă să doarmă, fără vreun rezultat?

În consecinţă, de-a lungul timpului, au apărut nenumărate metode de a-i convinge pe bebeluşi să doarmă, cu rezultate mai mult sau mai puţin bune. Una din cele mai recente este dezvăluită de o tătic, care arată, printr-un filmuleţ postat pe youtube, cum poţi adormi un bebeluş în mai puţin de un minut folosindu-te doar de un banal şerveţel de hârtie.

"Sunt sigur că fiecare părinte încearcă noi şi noi metode pentru a-şi culca bebeluşul. Priviţi cum soţia mea şi eu reuşim să ne culcăm băieţelul de doar trei luni, în mai puţin de un minut, folosind doar un şerveţel de hârtie.", scrie Nathan Dailo.

Unul din cei peste 2 milioane de oameni care au vizionat clipul îi mulţumeşte lui Nathan: "Să ştii că a funcţionat, mi-am adormit deja de 4 ori copilaşul cu metoda ta, aşa că mulţumesc!"

Desigur, metoda nu este imbatabilă şi este posibil să nu dea rezultate de fiecare dată şi în cazul oricărui bebeluş. Iată deci câteva recomandări cu un grad mare de generalitate de pe WebMD.com

Nu-ţi legăna copilul până adoarme, după ce depăşeşte vârstă de 4 - 6 luni. Poţi legăna bebeluşul, dar aşează-l în pătuţ când începe să devină somnolent, dar este încă treaz.

Nu adăuga cereale în laptele bebeluşului. Dacă îi dai cereale seara, asta nu îl va ajuta să doarmă mai bine. În mod normal, bebeluşii nu au nevoie de hrană solidă până la vârstă de 6 luni. Sfătuieşte-te cu doctorul tău pentru a vedea când e cel mai bine să introduci alimente solide în hrana bebeluşului tău.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură