Cum se risipeşte banul public. Ciprian Ciucu dă în vileag ultima "peformanţă" a "Primăriei Firea"

15.000 de euro a dat Primăria condusă de Gabriela Firea pe un concert la care participarea a fost jalnică, susţine liberalul Ciprian Ciucu.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Primăria Generală a Capitalei a reuşit o premieră record, acuză Ciprian Ciucu, reprezentant al PNL în Consiliul General al Capitalei, mai exact, a organizat pe bani publici un eveniment la care nu a venit aproape nimeni.

"Primăria Firea a reuşit să organizeze un concert pe două zile, iar în cea de-a doua zi n-a participat nimeni. Erau doar trecători care mai mut fugeau de zgomot...

Evenimentul, intitulat “Summer Dance Fiesta”, a costat cca. 15.000 Euro. Să zicem, treacă de la noi, că poate ieri au participat 15 oameni. Asta înseamnă că d.p.d.v. al eficienţei, PMB a cheltuit 1000 Euro/participat. Dacă au fost 30 (mira-m-aş!) a cheltuit 500 Euro/ pe participant... (...) Aşa se risipesc banii noştri, tocându-i pe nimicuri", scrie, pe Facebook, consilierul PNL.

"Bani pentru consumabile la Spitalul Colentina, nu-s... nu-i aşa doamna Primar? Nu vă este, măcar puţin, ruşine?", mai adaugă Ciucu într-o altă postare dedicată respectivului eveniment, organizat în Parcul Izvor.

Concertul organizat de PMB
Concertul organizat de PMB (Ciprian Ciucu)

Redăm câteva dintre comentariile stârnite de postarea lui Ciucu:

"15000 de euro e achiziţie directă fără licitaţie, deci s-au sifonat nişte bani ce o fi aşa de complicat?", scrie o persoană.

"Primăria a folosit banii noştri pentru o achiziţie dubioasă, ar trebui daţi în judecată pentru aşa ceva...", adaugă alta.

"Nişte ghiozdane în rural nu dădeam şi noi de banii ăştia?", completează un alt cetăţean.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne