D-ale Primăriei. Legumicultor cu CV falsificat, uns şef al Centrului de Protecţie a Plantelor Bucureşti

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Florin Chirila/Epoch Times)

Primăriţa Capitalei a angajat, pe locul lăsat vacant de şeful Centrului de Protecţie a Plantelor Bucureşti, Dan Grigore, un preşedinte de cooperativă agricolă care şi-a falsificat CV-ul şi a fost concediat cândva pentru indisciplină, relatează România Liberă.

Potrivit sursei citate, legumicultorul a fost angajat cu ajutorul Alinei Tarcevschi, şefa de cabinet şi naşa de cununie a primarului Gabriela Firea.

"Primarul Gabriela Firea l-a "pensionat" pe şeful Centrului de Protecţie a Plantelor Bucureşti, Dan Grigore, după ce acesta a semnat un contract de 5.000.000 euro cu firma lui Virgil Lucian Constantin, directorul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi „Turris”, înfiinţată de actualul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea.

În locul lui Dan Grigore a fost instalat Vlad Gheorghe, preşedintele unei cooperative agricole din localitatea ilfoveană Vidra. Noul angajat al edilului Gabriela Firea şi-a falsificat CV-ul grosolan: una scrie în cartea de muncă, alta în biografie. În plus, a fost concediat pentru indisciplină în urmă cu aproximativ 20 de ani", arată România Liberă. Articolul integral poate fi citit aici