Dacian Cioloş: Agricultura poate schimba viaţa a milioane de români [video]

Vineri dimineaţă, premierul Dacian Cioloş s-a întors, pentru "o prea scurtă vreme", la prima sa pasiune: agricultura.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Dacian Cioloş a participat vineri dimineaţă la Forumul Internaţional al Alimentaţiei, o dezbatere despre viitorul agriculturii româneşti şi europene şi al Politicii Agricole Comune.

"De fiecare dată când mă întâlnesc cu fermierii, discuţiile sunt pragmatice, abordările sunt realiste. Este realismul acela pe care ţi-l dă munca cu pământul. Agricultura poate schimba viaţa a milioane de oameni din mediul rural, poate pune economia României pe o treaptă superioară.

Pentru aceasta, este esenţial ca, la nivel european, să continuăm să avem o Politică Agricolă Comună puternică, cu măsuri care să răspundă nevoilor locale şi cu un buget solid.

Este rolul nostru să ne implicăm, să ne facem auzite nu numai păsurile dar şi propunerile. Mai mult ca oricând, UE are nevoie de proiecte care ne unesc, iar Politica Agricolă Comună are această forţă transformatoare", a declarat Dacian Cioloş.

Pentru a urmări discrusul susţinut de premierul Dacian Cioloş în cadrul Forumului Internaţional al Alimentaţiei vedeţi materialul video sau intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne