Dacian Cioloş face curăţenie. L-a demis pe şeful Doi ş'un sfert

Premierul Dacian Cioloş l-a demis pe Nicolae Gheorghe, şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din Ministerul Afacerilor Interne.
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Eugen Horoiu)

Premierul Dacian Cioloş l-a eliberat din funcţia de secretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din Ministerul Afacerilor Interne pe Nicolae Gheorghe, potrivit unei decizii publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Conducerea DGIPI a fost preluată de Rareş Văduva, care până acum a fost şi el subsecretar de stat în aceeaşi structură.

Conform deciziei publicate în Monitorul Oficial, Nicolae Gheorghe a fost eliberat din funcţie miercuri, în temeiul art.15 şi al art. 19 din Legea nr.90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului şi a ministerelor, precum şi în baza art. 22 din OUG nr. 96/2012 privind stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administraţiei publice centrale.

Numit de Guvernul Ponta, Nicolae Gheorghe se afla la şefia DGIPI din noiembrie 2014.

Dacian Cioloş l-a eliberat şi pe Nelu Zărnică din funcţia de subsecretar în cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne