Daea, odă fermierilor: Sunt ministrul făuritorilor de hrană ai ţării

Petre Daea(Ministrul Agriculturii),
Petre Daea(Ministrul Agriculturii), (Florin Chirila/Epoch Times)

Prezent joi în localitatea ialomiţeană Orezu, cu ocazia sărbătorii "Ziua porumbului", deja celebrul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a anunţat că va face demersuri pe lângă ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, în vederea eliminării obligativităţii condicii zilnice de prezenţă pentru agricultori. Căci, a spus ministrul, "în agricultură se lucrează zi şi noapte", fermierii fiind "făuritorii de hrană ai acestei ţări."

"Voi discuta cu ministrul Muncii pentru a găsi soluţia adecvată, specifică muncii noastre din agricultură, pentru că aici nu se lucrează cu ora, nu se lucrează nici cu minutul, uneori nici cu ziua. Se lucrează zi şi noapte", a declarat Daea, citat de Agerpres.

De asemenea, Daea i-a lăudat pe fermieri, exprimându-şi convingerea că se va lua o măsură în sprijinul acestora.

"Se va ajunge la o înţelegere bună pentru agricultura românească, în interesul agricultorilor, al fermierilor şi al ţării, căci pentru mine, fermierii sunt cei care mă trezesc şi mă încântă şi îmi păstrez această forţă şi această energie de muncă pentru că eu sunt ministrul lor, iar ei sunt făuritorii de hrană ai ţării", a mai spus Daea.

Alături de Daea, la cea de-a opta ediţie a sărbătorii 'Ziua porumbului' în localitatea Orezu, au luat parte câteva sute de fermieri din întreaga ţară.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne