Daea, odă fermierilor: Sunt ministrul făuritorilor de hrană ai ţării

Petre Daea
Petre Daea (Florin Chirila/Epoch Times)

Prezent joi în localitatea ialomiţeană Orezu, cu ocazia sărbătorii "Ziua porumbului", deja celebrul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a anunţat că va face demersuri pe lângă ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, în vederea eliminării obligativităţii condicii zilnice de prezenţă pentru agricultori. Căci, a spus ministrul, "în agricultură se lucrează zi şi noapte", fermierii fiind "făuritorii de hrană ai acestei ţări."

"Voi discuta cu ministrul Muncii pentru a găsi soluţia adecvată, specifică muncii noastre din agricultură, pentru că aici nu se lucrează cu ora, nu se lucrează nici cu minutul, uneori nici cu ziua. Se lucrează zi şi noapte", a declarat Daea, citat de Agerpres.

De asemenea, Daea i-a lăudat pe fermieri, exprimându-şi convingerea că se va lua o măsură în sprijinul acestora.

"Se va ajunge la o înţelegere bună pentru agricultura românească, în interesul agricultorilor, al fermierilor şi al ţării, căci pentru mine, fermierii sunt cei care mă trezesc şi mă încântă şi îmi păstrez această forţă şi această energie de muncă pentru că eu sunt ministrul lor, iar ei sunt făuritorii de hrană ai ţării", a mai spus Daea.

Alături de Daea, la cea de-a opta ediţie a sărbătorii 'Ziua porumbului' în localitatea Orezu, au luat parte câteva sute de fermieri din întreaga ţară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne