Dan Mihalache stârneşte controverse după declaraţia despre "basiştii rămaşi orfani"

Şedinţă de guvern, miniştrii în guvernul Ponta, Palatul Victoria, Dan Mihalache
Şedinţă de guvern, miniştrii în guvernul Ponta, Palatul Victoria, Dan Mihalache (Epoch Times România)

Pentru că Mircea Marian a "îndrăznit" să-l întrebe pe preşedintele Klaus Iohannis în baza cărui articol din Constituţie a invitat partidele politice la consultări, şeful Administraţiei Prezidenţiale, Dan Mihalache, l-a catalogat "basist rămas orfan", a scris pe contul său de Facebook, jurnalistul Silviu Sergiu.

"Consultări cu partidele politice parlamentare. Chiar dacă unii au descoperit chestia cu "baza constituţională". Ultima găselniţă a unor basişti rămaşi orfani....Tema: reforma electorală...", scrie Dan Mihalache pe reţeaua de socializare.

În replică, Silviu Sergiu a precizat: "Dacă, prin absurd, am considera că Traian Băsescu este "părintele", fie şi spiritual, al lui Mircea, e cam greu să spui că e orfan. Băsescu e destul de viu. Eu înţeleg că Dan Mihalache&co ar prefera să coabiteze în linişte cu Victor Ponta (în cinstea vremurilor bune când era membru PSD), dar mai avem nevoie şi de presă de opoziţie în România. Asta e! Aşa e-n democraţie..."

Şi fosta membră CNA Narcisa Iorga a reacţionat, pe contul său de Facebook, la declaraţiile lui Dan Mihalache pe care l-a asemănat cu fostul purtător de cuvânt al premierului Victor Ponta, Mirel Palada.

"Dan Mihalache e şeful Cancelariei Prezidenţiale. Mulţi zic că ar fi omul din umbra preşedintelui Iohannis. Preşedintele Iohannis a câştigat alegerile din 16 noiembrie şi cu votul unora pe care, azi, şeful Cancelariei sale îi ridiculizează pe Facebook, reţeaua pe care Iohannis se mândreşte că are cele mai multe like-uri dintre şefii de stat europeni. Mulţi dintre cei care au apreciat pagina sunt "basişti rămaşi orfani", adică exact de cei care a avut nevoie ca să-l învingă pe Ponta. Paradoxal, nu? Evident, se referă la Mircea Marian, în a cărui emisiune ”Evenimentul zilei” de azi, de la ora 17.00, la B1, o să fiu şi eu. Basişti lăsaţi orfani de Iohannis."

"Seamănă mult cu Mirel Palada. Ei nu înţeleg că o funcţie publică te obligă la decenţă şi la reţineri inclusiv în viaţa privată", a adăugat Narcisa Iorga.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne