Dan Petrescu, suspendat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal

Antrenorul echipei CFR Cluj a fost sancţionat două jocuri şi amendat cu suma 360 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, în urma purtării acestuia în meciul susţinut de elevii săi în partida cu CS Universitatea Craiova.
Antrenorul român Dan Petrescu.
Antrenorul român Dan Petrescu. (The National Sport/twitter)

Comisia de Disciplină a FRF, reunită miercuri la Casa Fotbalului, a decis suspendarea cu două etape şi o amendă în valoare de 360 de lei a tehnicianului român Dan Petrescu, după ce acesta a fost trimis în tribună - pentru proteste repetate - de arbitrul Adrian Comănescu, în meciul pe care echipa sa, CFR Cluj, îl susţinea în compania formaţiei CS Universitatea Craiova.

Tot în cadrul aceleaşi şedinţe, fundaşul portughez al universităţii Tiago Emanuel Canelas Almeida Ferreira, eliminat în min. 37, a fost sancţionat şi el cu o suspendare de o etapă şi o amendă de 740 de lei.

Totodată au mai fost pedepsiţi Emil Pieleanu, directorul sportiv CSU Craiova - suspendare pentru o lună şi o penalitate de 720 lei.

Constantin Cristian Dima de la ACS Sepsi OSK a primit şi el o suspendare de două partide şi a fost amendat cu 3.000 de lei după cartonaşul roşu primit în meciul cu FC Voluntari (0-3).

Fotbaliştii Andrei Patache şi Paul Batin, ambii de la Concordia Chiajna, au primit câte o etapă de suspendare şi au fost amendaţi fiecare cu 740 de lei, după cartonaşele roşii primite la Mediaş, în meciul cu Gaz Metan (2-1 pentru ilfoveni).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport