Dan Şova va petrece Revelionul la "Beciul Domnesc"

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Şova, află luni dacă va petrece sau nu Revelionul în arest preventiv, la faimosul "Beci Domnesc" din Capitală.
Dan Şova
Dan Şova (Epoch Times România)

UPDATE. Dan Şova va rămâne în arest preventiv, au decis luni, în mod definitiv, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, respingând astfel contestaţia senatorului PSD.

* * *

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă astăzi cererea senatorului Dan Şova de eliberare din arest preventiv, după ce instanţa a decis, cu câteva zile înainte de Crăciun, să îi prelungească şederea după gratii până pe 1 februarie.

Decizia Curţii Supreme în cazul senatorului PSD urmărit penal pentru trafic de influenţă în dosarul CET Govora va fi una definitivă.

Reamintim că Dan Şova este în arestat preventiv din 15 decembrie în dosarul CET Govora în care procurorii DNA îl acuză că a pretins sume de bani şi a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunţătoare, în schimbul traficării influenţei sale reale pe care o avea pe lângă inculpatul Mihai Bălan, director general al centralei de energie termică CET Govora SA, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistenţă juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună.

Pentru mai multe detalii despre acest dosar intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne