"Demisia! Vrem guvernare competentă şi fără hoţie" - Dăncilă, întâmpinată de protestatari şi la Urlaţi

Protest la Urlaţi
Protest la Urlaţi (Mircea Crisbăşanu)

Aflată miercuri în vizită în judeţul Prahova, premierul Dăncilă a fost întâmpinată în drum, în localitatea Urlaţi, de un grup de protestatari care au ţinut să-şi manifeste dezaprobarea faţă de modul în care este condusă ţara.

Protestatarii au ieşit în drum, în calea maşinilor care o aduceau pe Dăncilă şi pe staff-ul său, pentru a le arăta acestora mesajele lor. Mai exact, pe un banner mare scria: "România fără hoţi, hai la referendum!"

"Nu vine cu noi, să ne vadă cât suntem de necăjiţi, de amărâţi? (...) Noi nu vrem ajutor social, noi vrem servicii, să se facă şcoli profesionale, nu să se dea ajutoare sociale la tineret, să se ducă la muncă. Să se facă locuri de muncă", a comentat o bătrână.

Răspunsul a venit însă de la sine. Maşinile care îi plimbau pe Dăncilă şi pe staff-ul său prin judeţ nu au oprit, demnitarii cotinuându-şi drumul fără să vorbească cu oamenii, deşi anterior, în cadrul unei conferinţe de presă ţinute la Ploieşti, Dăncilă a afirmat că dorinţa sa este să discute cu oamenii, să ia contact cu problemele pe care aceştia le au.

"Ne-am adunat un mic grup pentru a discuta cu dna Dăncilă şi pentru a-i transmite că nu mai suportăm să ne conducă hoţii, ci oamenii competenţi, vrem ca educaţia să devină prioritatea nr. 1 a Guvernului, iar asta să se concretizeze în investiţii coerente. Putea să oprească, am fost civilizaţi, liniştiţi, nu am huiduit-o, am dorit un dialog. Nu doar că nimeni nu a stat de vorbă cu noi, dar, judecând după atitudinea guvernanţilor din ultima vreme, ne dăm seama că aceştia sunt rupţi de realităţile cu care oamenii simpli se confruntă. Nu discută şi nu ţin cont de nimeni, ei vorbesc de creştere economică, dar nu fac investiţii, nici şcoli, nici spitale, iar educaţia rămâne mult, mult subfinanţată. Este inacceptabil! Oamenii de rând au înţeles asta. Îi cerem demisia, cerem guvernare competentă şi fără hoţie şi pe 26 mai vom merge la vot!", a declarat, pentru Epoch Times, unul dintre protestatarii de la Urlaţi.

Reamintim că premierul Dăncilă, alături de Sorina Pintea, Orlando Teodorovici, Radu Oprea şi Nicolae Bădălău au efectuat o vizită în judeţul Prahova unde au vizitat mai multe obiective.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne