Danileţ: Cam trist bilanţ după doi ani de ministeriat Toader

Cristi Danileţ
Cristi Danileţ (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Judecătorul Cristi Danileţ, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, s-a arătat nemulţumit joi seară, pe pagina sa de socializare, de situaţia din sistemul judiciar.

"Magistraţii sunt în protest de patru săptămâni, nemulţumiţi de hărţuirea politică şi instabilitatea legislativă a sistemului judiciar. De ieri şi consilierii de probaţiune sunt în protest, total insuficienţi pentru numărul de persoane condamnate pe care trebuie să le supravegheze.

De luni protestează grefierii, iar peste o săptămână vor fi în faţa Guvernului, fiind nemulţumiţi de condiţiile de lucru, pentru care era digitalizării e un calvar în loc să le uşureze munca.

Mari nemulţumiri sunt de câteva luni la Administraţia Penitenciară, unde numărul gardienilor este insuficient şi salariile de mizerie. Toate aceste structuri sunt în răspunderea administrativă a Ministerului Justiţiei.

Cam trist bilanţ după doi ani de ministeriat Toader", a scris Cristi Danileţ.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne