Danileţ: Nu putem lăsa deţinuţii pe stradă că au igrasie în cameră. Şi eu am stat cu şobolanii în căminul studenţesc

Cristi Danileţ
Cristi Danileţ (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Judecătorul Cristi Danileţ, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, s-a arătat nemulţumit, în cadrul unui interviu acordat Hotnews, de evoluţiile din Justiţie în epoca PSD-ALDE.

În contextul în care a vorbit despre modificările legislative repetate din justiţie, inclusiv despre legea recursului compensatoriu, judecătorul a remarcat că s-a ajuns ca acum un deţinut să aibă mai multe drepturi decât un student de la Drept.

"Publicul are un singur interes - cine este vinovat să fie tras la răspundere, cine este nevinovat să nu fie tras la răspundere. Din bugetul statului să nu se fure bani, iar cei care fură bani să ajungă la închisoare, iar la închisoare să nu aibă condiţii de 4 stele. Nu cred că militează publicul pentru condiţii de 4 stele în penitenciarele patriei, ci eventual să fie văruite, dezinfectate şi cam atât.

Nu putem lăsa deţinuţii pe stradă pentru că au igrasie în cameră. Şi eu am avut în cămin studenţesc la Iaşi igrasie şi trăiam împreună cu şobolanii acolo, dar nu am spus că mi s-au încălcat drepturile omului. Astăzi, însă, un deţinut are mai multe drepturi decât un student la Drept", a declarat Danileţ, de la Tribunalul Cluj.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne