Deputat PSD, poliţist în trafic: trage pe dreapta o ambulanţă

Nemulţumit că un angajat al ambulanţei ar fi luat un cetăţean la ocazie, un deputat PSD l-a tras pe dreapta pe şofer, în timp ce acesta era în misiune, pentru a-l certa. Mai mult, parlamentarul a filmat perdaful, care a devenit apoi public.
(photos.com)

Deputatul PSD Liviu Balint a oprit în trafic o ambulanţă aflată în misiune pentru a-l certa pe şofer că ar ar fi luat la ocazie un cetăţean. Social-democratul aflase că şoferul se abătuse pe acasă şi, în plus, luase la ocazie un cetăţean. Mândru de fapta sa, parlamentarul - fost manager al Serviciului de Ambulanţă Sălaj - a şi filmat "perdaful" pe care i l-a administrat şoferului ambulanţei.

După ce filmuleţul a devenit public, fostul interimar al Ambulanţei, care l-a urmat în funcţie, îl acuză pe deputat că a săvârşit un abuz, relatează Realitatea.net.

Potrivit sursei citate, întâmplarea are loc la o săptămână după ce postul de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj a devenit vacant. Potrivit Adevărul, surse politice susţin că Liviu Balint a trecut la PSD în schimbul promisiunii că soţia sa va prelua această funcţie.

De partea sa, Remus Bălănean, medicul care a asigurat interimatul în fruntea SAJ Sălaj până acum o săptămână, susţine că Balint a săvârşit un abuz, drept urmare va sesiza Departamentul de Situaţii de Urgenţă.

Bălănean mai declară că în perioada în care a fost manager, Liviu Balint a instaurat o atmosferă de teroare în rândul personalului serviciului de Ambulanţa Sălaj.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne