Deputat USR: Dragnea îl face pe Ponta să arate sincer, pe Năstase cinstit şi pe Iliescu democratic

Kakistocraţia PSD este reprezentată astăzi de cei mai incompetenţi şi corupţi oameni care puteau ajunge la conducere, a acuzat deputatul USR Adrian Prisnel.
Adrian-Claudiu Prisnel
Adrian-Claudiu Prisnel (USR)

Kakistocraţia este termenul grecesc folosit pentru a-i simboliza pe cei mai răi cetăţeni ce pot ajunge la guvernare, este acel moment în care cei mandataţi să conducă în interesul cetăţenilor ajung să reprezinte interesele doar unui grup privilegiat de corupţi şi oameni cu moralitate precară, a atras atenţia, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Adrian Prisnel.

"Kakistocraţia PSD este reprezentată astăzi de cei mai incompetenţi oameni care puteau ajunge la conducere. Liviu Dragnea combină cele mai grave defecte ale foştilor lideri PSD: Dragnea îl face pe Ponta să arate sincer, pe Geoană să arate inteligent, pe Năstase să arate cinstit, iar pe Iliescu să pară democratic. PSD reuşea în doar trei luni de la preluarea guvernării să declanşeze cele mai mari proteste de după Revoluţie. La 6 luni declanşa o nouă criză politică odată cu demiterea lui Sorin Grindeanu. Recent PSD a reuşit să ne înfunde într-o a treia criză politică în mai puţin de un an, odată cu conflictul din interiorul partidului. Nu există un precedent în istoria recentă a României în care să ne fi confruntat cu atâtea crize politice declanşate într-o perioadă atât de scurtă", a declarat Prisnel.

Potrivit deputatului USR, feuda kakistocratică formată din cei mai corupţi şi incompetenţi politicieni urmează să ne conducă încă trei ani.

"Economic, România arată bine doar în datele transmise de PSD prin intermediul canalelor de propagandă. În realitate, investiţiile străine au scăzut cu 18,5% faţă de anul precedent, banii încasaţi din fonduri europene au scăzut cu 67,1%, iar 3,2 milioane de salariaţi din mediul privat riscă să se trezească cu salariile scăzute cu 16% odată cu trecerea contribuţiei de la angajator la angajat. Kakistocraţia are grijă în schimb de privilegiaţii sistemului. Legile justiţiei înaintate în Parlament urmează să ducă la subordonarea politică a judecătorilor şi procurorilor, înfiinţarea unui parchet special care să ancheteze judecătorii şi procurorii, iar Inspecţia Judiciară să fie folosită drept un instrument eficient de presiune asupra DNA. Este modelul propus de conjuraţia mediocrilor. Kakistocraţia în era PSD", a precizat Prisnel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne