Deputata jignită de Şerban Nicolae: Vom ajunge în instanţă. În loc să-şi ceară iertare face spectacol la camere

Deputata USR Cosette Chichirău are de gând să meargă în faţa instanţei de judecată dacă pesedistul Şerban Nicolae nu îşi va cere iertare uitându-se în ochii ei.
Serban Nicolae (senator PSD)
Serban Nicolae (senator PSD) (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Jignită de Şerban Nicolae în plenul Parlamentului, deputata USR Cosette Chichirău a anunţat, miercuri, că intenţionează să-l acţioneze în instanţă pe senatorul PSD.

"Trebuia să se uite la mine şi să-mi spună că-şi cere scuze. Dar, după cum vedeţi, el iese ca să facă spectacol la camere, dar nu are capacitatea să-şi ceară scuze uitându-se în ochii mei. A mai spus că a lucrat personal la acest proiect. Bineînţeles că a lucrat personal, pentru că acest proiect îi scapă pe ăştia de puşcărie. Aş vrea să-l văd, să se uite la mine în faţa publicului şi să-şi ceară scuze, dacă nu, vom ajunge în instanţă", a declarat Cosette Chichirău.

Parlamentara a fost indignată de limbajul "inadmisibil" folosit de Şerban Nicolae la adresa sa.

"Este o formă de hărţuire şi de intimidare la adresa mea. Această formă de hărţuire şi intimidare nu funcţionează, ar fi ideal să-şi retragă legea. Faptul că sunt femeie e aproape secundar, eu cred că el s-ar purta aşa cu oricine. Cel mai probabil vom ajunge la tribunal", a precizat Cosette Chichirău.

Reacţia vine după ce senatorul PSD i-a adresat deputatei o serie de replici suburbane, în plenul Parlamentului, în timp ce aceasta transmitea live scandalul pe legile Justiţiei. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne