Deputatul "Mitralieră": Nu există să fie condamnat Dragnea. Poporul le va arăta ce înseamnă judecata poporului

Catalin Radulescu
Catalin Radulescu (Epoch Times România)

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis şi "Mitralieră", a declarat luni, la Parlament, că liderul PSD Liviu Dragnea este nevinovat şi că social-democraţii s-au săturat să-şi vadă liderii cu dosare.

"Ne-am săturat de ceea ce s-a întâmplat în 2013, când s-a întâmplat ca la sute de lideri PSD să li se facă dosare. Eu cred că s-a terminat cu momentul ăla. Dacă sistemul paralel îşi va mai permite ca să treacă în acest moment şi să influenţeze judecătorii, cred că poporul le va arăta ce înseamnă judecata poporului. (...) Nu există să fie condamnat preşedintele Liviu Dragnea, pentru că nu e vinovat ca să fie condamnat. Nu există această variantă pentru noi şi eu cred că e bine să vă băgaţi în cap. Noi ştim că acest preşedinte al nostru este nevinovat şi cred că trebuie să se termine cu aceste practici nenorocite", a declarat Cătălin Rădulescu, citat de hotnews.ro.

Rădulescu a opinat că judecătorii din dosarul lui Dragnea au fost "extrem de buni" pentru că au amânat decizia.

Reamintim că judecătorii de la ÎCCJ au decis să amâne pentru 20 mai judecarea dosarului angajărilor fictive, în care şeful PSD a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne