"Dezertări cu recidivă" înainte de moţiune: Partidul lui Ponta "muşcă" iar din PSD. Reacţia lui Tudose

Mihai Tudose alături de Victor Ponta (Pro România),
Mihai Tudose alături de Victor Ponta (Pro România), (Florin Chirilă/Epoch Times)

După ce deputatul PSD de Braşov Mihai Valentin Popa a anunţat, cu o zi în urmă, conducerea Camerei Deputaţilor că va trece în partidul lui Victor Ponta, colegul său Mihai Mohaci rupe şi el rândurile partidului şi merge tot la Pro România.

Atât pentru Popa cât şi pentru Mohaci este o recidivă, căci ambii au mai părăsit o dată PSD-ul, la sfârşitul anului trecut, dar au revenit la social-democraţi după numai o săptămână.

Referitor la Popa şi Mohaci, liderul Pro România Mihai Tudose a afirmat că „data trecută au fost în cercetare” dar că „acum înţeleg că au venit definitiv”.

Totodată, Tudose exclude ideea că partidul lui Victor Ponta ar face racolări dar argumentează că Pro România este deschis „colegilor din PSD care mai pot fi salvaţi”, iar primirile se fac în mod „selectiv”.

Cei doi foşti social-democraţi au luat această decizie în contextul în care PNL pregăteşte moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, iar Victor Ponta a anunţat că partidul său va susţine demersul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne