Diaconu: ANAF închide firmele mici româneşti ca să facă loc multinaţionalelor din ordinul lui Vâlcov

Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

ANAF închide firmele mici româneşti ca să facă loc multinaţionalelor de care nu se atinge nimeni, a declarat marţi preşdintele PRU, Bogdan Diaconu, adăugând că ordinul de sigilare a firmelor îi aparţine "ministrului şpăgar" Darius Vâlcov.

"O cruciadă a închiderii micilor firme româneşti a demarat în aceste zile, uitând de marii evazionişti, în frunte cu unele multinaţionale care îşi exportă profiturile de milioane de euro fără să fie deranjate de taxe şi impozite sau de vreun funcţionar al statului român", a precizat Bogdan Diaconu.

"Culmea culmilor: ştiţi cine a emis ordinul de ministru pentru sigilarea firmelor, ceea ce înseamnă aruncarea lor în faliment şi a angajaţilor în stradă? Nimeni altul decât Darius Vâlcov, ministrul tablourilor şi al şpăgilor date în cimitir şi posesorul vilelor din Monaco şi din alte locaţii de lux. Aşadar România îşi bagă în faliment micii întreprinzători la ordinul unui ministru corupt, arestat pentru furt! Curat capitalism!", a adăugat şeful PRU.

Peste 170 de magazine şi localuri au fost închise în întreaga ţara de către agenţii Antifraudă în aceste zile pentru nereguli de doar câţiva lei, iar pe uşi şi geamuri li s-a lipit anunţul "Activitate suspendată de Antifraudă ANAF pentru neemiterea bonurilor fiscale"

După intrarea în vigoare, de la 1 martie, a Ordonanţei de Urgenţă adoptată de Guvernul Ponta, ordonaţă ce permite sigilarea acestora pentru sume nejustificate găsite în casa de marcat, ANAF a început să închidă micile firme - magazine, restaurante, baruri, cafenele etc.- găsite cu o inadvertenţă contabilă chiar şi de 3 lei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.