Diaconu vrea Primăria Capitalei. "Bucureştiul este o fortăreaţă creştină şi capitala lui Vlad Ţepeş"

Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, se vrea primar general al municipiului Bucureşti.
Bogdan Diaconu , deputat PSD
Bogdan Diaconu , deputat PSD (Epoch Times România)

Preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, va intra luni, în mod oficial, în cursa electorală pentru "Primăria Capitalei românilor".

"Luni, 18 aprilie, la ora 11.00, voi fi alături de echipa de candidaţi a Partidului România Unită la Biroul Electoral Municipal Bucureşti din Piaţa Presei libere nr. 1 Corp B, et. 5, unde îmi voi depune candidatura pentru Primăria Generală, iar echipa de candidaţi PRU va depune lista completă de candidaţi pentru Consiliul General Bucureşti.

Împreună cu echipa de candidaţi PRU de la Bucureşti mă voi prezenta apoi, pe rând, la toate Birourile Electorale de Sector pentru depunerea candidaturilor la Primăriile de Sector şi la Consiliile Locale ale celor şase Sectoare din Capitală", a scris Bogdan Diaconu, pe reţeaua de socializare.

Programul lui Diaconu

1. Voi interzice construcţia mega moscheii din Bucureşti. Pe perioada mandatului meu ca Primar General al Capitalei în Bucureşti nu va călca picior de migrant musulman. Bucureştiul este o fortăreaţă creştină şi capitala lui Vlad Ţepeş şi trebuie respectat ca atare!

2. Voi face un audit la Primăria Generală pe ultimii 26 de ani, voi dezvălui tot ce s-a furat şi îi voi da pe mâna DNA pe vinovaţi. Banii furaţi vor fi recuperaţi şi folosiţi pentru nevoile bucureştenilor.

3. Voi verifica toate contractele Primăriei Generale, le voi rezilia pe cele incorecte şi voi supraveghea personal toate lucrările contractate pe banii Primăriei pentru a mă asigura că sunt efectuate eficient şi la preţul corect. Opresc corupţia din Primărie şi oblig firmele să îşi facă treaba exemplar!

4. Pe durata mandatului meu ca Primar General în Bucureşti nu se vor mai tăia copaci şi nu se va mai distruge niciun metru pătrat de spaţiu verde! Iniţiez un program de replantare de copaci şi de creştere a suprafeţelor de spaţiu verde de care Capitala are atâta nevoie!

5. În primul an de mandat evacuez imobilele ocupate abuziv şi le redau bucureştenilor după ce salubrizăm zona. Ajunge cu focarele de infecţie şi de infracţionalitate care sunt un pericol pentru sănătatea publică şi pentru siguranţa noastră!

6. Voi crea 12.000 de noi locuri de parcare, câte 2.000 pentru fiecare sector. Introduc în Bucureşti sistemul SMS parking, taxez marii generatori de trafic (supermarketuri, bănci, mall-uri etc) şi pun capăt pentru totdeauna mafiei parcagiilor. Pe durata mandatului meu în Bucureşti nu va mai fi picior de parcagiu sau de spălător de parbrize la colţuri de stradă!

7. Programul meu de lucru ca Primar General va fi public minut cu minut. Locuitorii Capitalei vor putea urmări online (şi pe telefonul mobil) ce fac eu ca Primar General în fiecare zi şi în fiecare moment. Pe aceeaşi aplicaţie, bucureştenii vor putea comenta şi trimite sugestiile lor vizavi de activitatea din Primărie şi cu privire la activitatea mea ca Primar General.

8. Fac ordine în Bucureşti, aplic legea în mod egal pentru toţi şi rezolv problema curăţeniei, a traficului şi a iluminatului stradal. Un Bucureşti civilizat înseamnă dezvoltare, condiţii decente pentru toţi locuitorii săi şi crearea de locuri de muncă!

9. La doi ani de mandat iniţiez chiar eu un referendum pentru propria mea demitere în care bucureştenii să decidă dacă sunt mulţumiţi de activitatea mea sau dacă îşi doresc plecarea mea. În cazul în care referendumul va fi majoritar negativ, îmi voi da demisia din funcţia de Primar General al Capitalei. În acelaşi referendum, le voi cere bucureştenilor să decidă chiar ei asupra marilor investiţii din Capitală şi asupra planurilor de dezvoltare pe termen lung”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne