Difuzarea interviului cu Dragnea, suspendată fără explicaţii

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Screenshot - Realitatea)

Difuzarea interviului „fluviu” acordat de Liviu Dragnea Ancăi Alexandrescu, şi anunţat de Realitatea Plus cu surle şi trâmbiţe, a fost suspendată după primele două episoade, sesizează Aktual24.

Potrivit sursei citate, luni, în emisiunea lui Laurenţiu Botin ar fi trebuit să fie difuzată a treia parte dintre cele cel puţin cinci părţi ale interviului, după cum anunţase acesta joia trecută.

Doar că, luni, Botin a apărut în emisiune doar pentru a comenta cu invitaţii săi ceea ce fostul lider PSD a apucat să spună în cele doar două episoade difuzate. Totodată, Botin s-a răfuit cu ceilalţi jurnalişti care ar fi criticat difuzarea „interviului”, acuzându-i pe aceştia de invidie faţă de audienţa pe care o are Realitatea Plus.

Reamintim că Liviu Dragnea a rămas fără dreptul la muncă în atelierul auto al Penitenciarului Rahova după ce interviul, acordat prin skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, a ajuns în spaţiul public. Conducerea Penitenciarului a anunţat că nu şi-a dat acordul în prealabil pentru interviul acordat de Dragnea, drept pentru care l-a penalizat în acest fel pe fostul lider PSD. Sancţiunea îi va afecta chiar o posibilă solicitare de eliberare condiţionată.

Anca Alexandrescu, realizatoarea „interviului”, nu a mai apărut în emisiunea lui Botin. Ea anunţase săptămâna trecută că Dragnea intenţionează să intre în greva foamei în semn de protest pentru că i s-a suspendat dreptul la muncă.

În primele două episoade difuzate, Liviu Dragnea a declarat printre altele că ar fi fost condamnat pe nedrept, l-a atacat pe Vasile Dîncu, a susţinut că Viorica Dăncilă şi Paul Stănescu au fost întorşi de SRI împotriva lui, s-a plâns de dosarul Teldrum etc. Detalii aici şi aici