Dinamo Bucureşti are un nou atacant! Gregory Tade, al patrulea jucător adus de Rednic la 'Alb-Roşii'

"Sunt bucuros să anunţ că m-am alăturat echipei Dinamo Bucureşti. Sunt dornic să joc din nou. A fost o perioadă dificilă de câteva luni, dar am crezut întotdeauna că mă aşteaptă ceva extraordinar iar acum sunt pregătit să mă apuc de muncă" - Gregory Tade.
Atacantul francez Gregory Tade.
Atacantul francez Gregory Tade. (Getty Images)

Fotbalistul francez Gregory Tade va evolua din nou la o echipă din Liga I.

Fostul jucător al formaţiilor CFR Cluj şi FCSB a ajuns la o înţelegere de această dată cu gruparea din Ştefan cel Mare, Dinamo Bucureşti, după cum a anunţat acesta pe contul personal de Instagram, devenind astfel cel de-al patrulea sportiv adus de Rednic la echipă după mijlocaşul nigerian Simon Zenke, fundaşul albanez Nasser Aliji şi mijlocaşul algerian Rachid Ait-Atmane.

Proaspătul tehnician venit să ajute pe dinamovişti de la retrogradare a hotărât să împrospăteze lotul cu străini liberi de contract, nemulţumit de evoluţia unora dintre elevii săi.

În vârstă de 32 ani, Tade a evoluat în perioada 2013-2015 pentru CFR Cluj, pentru ca apoi să fie vândut celor de la FCSB pentru suma de 500.000 de dolari. Francezul a mai jucat între timp pentru Qatar SC (2016-2017), respectiv Maccabi Petah Tikva, echipă de care s-a despărţit în vară, de atunci fiind liber de contract.

Pe lângă ei, Dinamo este aproape de a-l transfera şi pe atacantul italian Mattia Montini, format la academia clubului AS Roma.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport