Dinamo Bucureşti remizează cu FC Botoşani în etapa a noua a Ligii I

Gruparea dinamovistă a obţinut doar un punct din confruntarea cu botoşănenii, scor final 1-1, marcatorii serii fiind Deian Sorescu (58), respectiv tunisianul Sofien Moussa (65).
(Captură foto)

FC Dinamo Bucureşti a terminat indecis partida cu FC Botoşani din etapa a noua a Ligii I de fotbal, disputat sâmbătă seara pe Arena Naţională din Bucureşti. Ambele grupări au marcat în partea a doua a întâlnirii - gazdele au deschis scorul prin Deian Sorescu (58), pentru ca oaspeţii să egaleze la scurt timp, prin tunisianul Sofien Moussa (65).

Partida a fost una destul de controversată. Dinamovistul Mihai Neicuţescu putea primi cartonaş roşu chiar în primul minut de joc după o lovitură cu cotul la Andrei Chindriş, dar arbitrul a judecat altfel incidentul.

Totodată moldovenilor le-a fost refuzat două penalty-uri, în minutul 85 după un fault la care centralul Rădulescu a acordat lovitură liberă din marginea careului după un fault petrecut în careu - pentru intervenţia lui Robert Moldoveanu la Mihai Roman I, respectiv în min. 90+8, când Diego Fabbrini l-a faultat pe acelaşi Mihai Roman I în propriul careu.

FC Botoşani sunt acum la şase meciuri consecutive fără victorie (cinci egaluri şi un eşec), iar Dinamo e neînvinsă de trei etape (două victorii şi un egal).

FC Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-1 (0-0), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Deian Sorescu (58), respectiv Sofien Moussa (65).
Arbitru: George Rădulescu; arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ, Bogdan Gheorghe (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport