Director adjunct regional al FSB ucis în Stavropol

Într-un caz încă neelucidat, un oficial din cadrul FSB a fost găsit mort, cu mai multe răni provocate prin înjunghiere. Rapoartele preliminare indică posibilitatea comiterii unei crime, dar sinuciderea nu a fost complet exclusă.
Agenţi ai Serviciului Federal rus de Securitate (FSB).
Agenţi ai Serviciului Federal rus de Securitate (FSB). (Captură Foto)

Un director adjunct regional al Serviciul Federal rus de Securitate (FSB) a fost găsit mort în locuinţa sa din Stavropol, a raportat marţi agenţia de ştiri Interfax.

Serghei Bondarenko a fost director adjunct al Departamentului pentru Probleme Economice din cadrul FSB pentru regiunea Stavropol, situată în districtul federal din sudul Rusiei.

Trupul lui Bondarenko a fost descoperit cu multiple plăgi prin înjunghiere şi semne de luptă, a raportat Interfax, citând surse nenumite. “Cel mai probabil este vorba de o crimă”, a declarat agenţiei de ştiri o sursă neidentificată din cadrul forţelor de ordine.

Locuinţa lui Bondarenko din centrul Stavropolului este monitorizată fără întrerupere de ofiţeri de securitate. Autorităţile nu au exclus posibilitatea unei sinucideri.

FSB încă nu a comentat rapoartele privind moartea lui Bondarenko.

Soţia lui Bondarenko, Elena, este deputat în Adunarea Federală regională din Stavropol şi vrea să-şi depună candidatura pentru un nou mandate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe