Directorul Spitalului Colentina din Capitală, demis de Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei l-a acuzat pe (fostul) manager al Spitalului Colentina că a ţinut pacienţii în frig şi a avertizat că toţi managerii care nu îşi îndeplinesc obligaţiile vor pleca acasă.
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, l-a demis pe managerul Spitalului Colentina din Capitală, Bogdan Andreescu, pe motiv că acesta i-ar fi ţinut pe pacienţi în frig în saloane, relatează news.ro.

Potrivit Gabrielei Firea, duminică, zi când mercurul din termometre a coborât mult sub zero, jumătate de zi pacienţii internaţi la Spitalul Colentina au stat în frig iar acest lucru nu s-ar fi datorat RADET ci unei probleme interne, legată de lipsa de management, de inexistenţa unei revizii şi de o tratare superficială a actului managerial.

"Unii fac ce ştiau de dinainte, nu mai merge. Astăzi l-am demis pe managerul Spitalului Colentina. Mâine, dacă se dovedeşte că şi alt manager nu îţi îndeplineşte obligaţiile faţă de cetăţeni, pleacă acasă, cum a plecat şi directorul RATB", a declarat primarul Firea, la Comandamentul de iarnă convocat luni dimineaţă la Primăria Capitalei.

Potrivit sursei citate, primarul a mai precizat că există motive întemeiate de nerespectare a contractului de management de către directorul Spitalului Colentina.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, primarul General, Gabriela Firea, a stârnit criticile opoziţie, după ce a demis conducerea RATB fără să prezinte niciun fel de raport de evaluare a activităţii şi a performanţei managerilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne