Disputa pe bunurile lăsate de celebrul actor Robin Williams a luat sfârşit

Fosta soţie a lui Robin Williams şi copiii acestuia s-au înţeles în ceea ce priveşte partajul bunurilor lăsate de marele actor.
Familia Williams.
Familia Williams. (The Epoch Times)

Membrii familiei celebrului Robin Williams, decedat anul trecut, au căzut de acord cu privire la împărţirea bunurilor personale ale actorului. Disputa dintre cea de a treia soţie a lui Williams, Susan Schneider, şi cei trei copii, care a început în decembrie 2014, a luat sfârşit fără să se mai ajungă la proces, iar Schneider a decis să renunţe la recalamţia sa.

Robin Williams şi Susan Schneider s-au căsătorit la New York în 2012.

Neînţelegerile dintre membrii familiei au început în decembrie anul trecut, la patru luni după moartea actorului, atunci când fosta soţie a susţinut că nu a primit suficienţi bani pentru întreţinerea casei unde a locuit cu celebrul actor şi a atacat în instanţă testamentul lăsat de Williams copiilor săi. După decesul lui Williams, obiectele personale ale acestuia au constituit tot mai mult subiecte de discuţii, inclusiv o bicicletă, ceasuri de mână şi fotografii de familie.

Recent, Schneider şi avocatul său au afirmat că sunt mulţumiţi de rezultatul partajului.

"Este greu să vorbim despre acest lucru ca o victorie, având în vedere că provine de la cea mai mare pierdere dintre toate, eu sunt profund recunoscătoare judecătorului pentru că a ajutat la rezolvarea acestei probleme", a declarat Schneider. "Pot trăi liniştită ştiind că dorinţele soţului meu au fost onorate."

Schneider poate păstra o parte din bunurile solicitate în timpul litigiului şi o mică parte din cele ale lui Williams.

"Doamna Williams poate păstra câteva obiecte de importanţă sentimentală pe care le-a solicitat, de exemplu cadouri de la nunta lor, articole de îmbrăcăminte selectate, un ceas pe care Robin l-a purtat deseori, plus bicicleta pe care ea şi soţul ei au cumpărat-o împreună în luna de miere". Doamna Williams va putea locui în casa lor din California, deşi copiii vor moşteni în final această proprietate.

Avocatul celor trei copii ai lui Williams, Zachary, Zelda şi Cody, a făcut publică, de asemenea, o declaraţie în legătură cu încheierea disputei din familie.

Ei vor primi cea mai mare parte din averea lui Williams estimată la 100 de milioane de $, incluzând bunurile imobiliare şi multe dintre obiecte lui personale, precum fotografii, peste 50 de biciclete, jucării, premii obţinute de Williams, inclusiv un Oscar, şase Globuri de Aur, două Emmy şi cinci premii Grammy. Copiilor le vor reveni şi veniturile viitoare obţinute din filmele lui Williams, precum şi o proprietate în Napa.

Apreciatul actor de comedie Robin Williams a jucat în filme precum Good Morning Vietnam, Doamna Doubtfire şi Good Will Hunting. Acesta a murit în august 2014, la vârsta de 63 de ani, fiind găsit spânzurat în casa lui din California. Investigaţiile au dezvăluit că actorul suferea de depresie severă şi de boala Parkinson.