Dodon convoacă Consiliul Suprem de Securitate abordând problema declaraţiilor de unire cu România

La şedinţa CSS se va mai discuta proiectul Strategiei Naţionale de apărare, inclusiv ultimele declaraţii ale ministrului Apărării cu privire la intenţia şi necesitatea procurării armelor letale.
Igor Dodon, preşedintele R. Moldova
Igor Dodon, preşedintele R. Moldova (facebook.com/dodon igor)

Igor Dodon, anunţă că la începutul săptămânii viitoare convoacă şedinţa Consiliului Suprem de Securitate (CSS) pentru a fi discutate acţiunile antistatale ale organizaţiilor, formaţiunilor, dar şi ale reprezentanţilor autorităţilor publice locale, cu privire la tentativele şi provocările îndreptate spre lichidarea statalităţii Republicii Moldova şi activităţile care urmează a fi desfăşurate de către organele de drept naţionale referitor la acest subiect.

Şeful statului informează că pentru a evita tentativele de blocare a activităţii CCS de către unele persoane a modificat componenţa acestuia. De menţionat că Igor Dodon nu a menţionat cine a fost exclus din vechea componenţă a CSS şi cine sunt noii membri ai Consiliului.

La următoarea şedinţă a CSS urmează să se mai discute despre raportul Kroll-2 şi măsurile ce se impun a fi întreprinse în vederea pedepsirii celor care se fac vinovaţi de furtul bancar, precum şi recuperării banilor şi proiectul Strategiei Naţionale de apărare, inclusiv ultimele declaraţii ale ministrului Apărării cu privire la intenţia şi necesitatea procurării armelor letale.

De asemenea, în cadrul şedinţei preconizate, urmează să fie aprobat planul de activitate a Consiliului Suprem de Securitate pentru anul curent.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe